12/04/2020

Uitzonderlijke tijden in Spanje

Een uitzonderlijke toestand vraagt om uitzonderlijke maatregelen, daar doen wij ook aan mee. Uitzonderlijk staan daarom tussen het juridische en fiscale nieuws nu eens journalistieke en zelfs toeristische berichten. We krijgen veel vragen over de situatie in Valencia en in Spanje in het algemeen, dus waarschijnlijk is dit interessante en ook aangename lectuur voor veel nieuwsbriefabonnees, bezoekers en bezoeksters van mijn website.
 
Van Fleur van de Put krijgen we deze nieuwsbrief cadeau (even klikken op het woord "nieuwsbrief"). Stipt op de eerste dag van de maand viel de brief al in mijn mailbox, maar door het drukke werk kom ik er nu pas toe deze tekst te schrijven.
Fleur is Valencia-kenner, gids, schrijfster, sportieve en creatieve duizendpoot.
 
Noch Kristien Lesage Remaut noch Lesage Spanje zijn aansprakelijk voor de inhoud van deze nieuwsbrief "April in Valencia"; zowel de vermelde informatie als de uitgedrukte standpunten en opinies behoren uitsluitend toe aan de auteur.
 

Facebook LinkedIn Twitter

Deze web gebruikt cookies om statistische gegevens te verzamelen over het surfgedrag van de gebruikers. Indien u verder surft, gaan we ervan uit dat u het gebruik van deze cookies aanvaardt. Meer informatie X SLUITEN