Política de Privacidad - Privacybeleid

POLÍTICA DE PRIVACIDAD

  1. INFORMACIÓN AL USUARIO

Lesage Spain S.L.U., en adelante RESPONSABLE, es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR), relativo a la protección de las personas físicas en lo que respecta al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos, y la Ley Orgánica 3/2018 de 5 de diciembre (LOPDGDD), relativa a la protección de datos personales y garantía de los derechos digitales, por lo que se le facilita la siguiente información del tratamiento:

Fin del tratamiento: mantener una relación comercial con el Usuario. Las operaciones previstas para realizar el tratamiento son:

  • Remisión de comunicaciones comerciales publicitarias por email, fax, SMS, MMS, comunidades sociales o cualquier otro medio electrónico o físico, presente o futuro, que posibilite realizar comunicaciones comerciales. Estas comunicaciones serán realizadas por el RESPONSABLE y relacionadas con los productos y servicios suyos, o de sus colaboradores o proveedores, con los que éste haya alcanzado algún acuerdo de promoción. En este caso, los terceros nunca tendrán acceso a los datos personales. 
  • Realizar estudios estadísticos. 
  • Tramitar encargos, solicitudes o cualquier tipo de petición que sea realizada por el usuario a través de cualquiera de las formas de contacto que se ponen a su disposición. 
  • Remitir el boletín de noticias de la página web. 

Base jurídica del tratamiento: consentimiento del interesado.

Criterios de conservación de los datos: se conservarán durante no más tiempo del necesario para mantener el fin del tratamiento y cuando ya no sea necesario para tal fin, se suprimirán con medidas de seguridad adecuadas para garantizar la seudonimización de los datos o la destrucción total de los mismos.

Comunicación de los datos: No se comunicarán los datos a terceros, salvo obligación legal.

Derechos que asisten al Usuario:

  • Derecho a retirar el consentimiento en cualquier momento.
  • Derecho de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y a la limitación u oposición al su tratamiento.
  • Derecho a presentar una reclamación ante la autoridad de control (www.aepd.es) si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente.

Datos de contacto para ejercer sus derechos:

Lesage Spain S.L.U. Calle Cervantes, 2, pta.11, 46920 Mislata (Valencia). Email: info@lesagespanje.com

  1. CARÁCTER OBLIGATORIO O FACULTATIVO DE LA INFORMACIÓN FACILITADA POR EL USUARIO

Los Usuarios, mediante la marcación de las casillas correspondientes y entrada de datos en los campos, marcados con un asterisco (*) en el formulario de contacto o presentados en formularios de descarga, aceptan expresamente y de forma libre e inequívoca, que sus datos son necesarios para atender su petición, por parte del prestador, siendo voluntaria la inclusión de datos en los campos restantes. El Usuario garantiza que los datos personales facilitados al RESPONSABLE son veraces y se hace responsable de comunicar cualquier modificación de los mismos. 

El RESPONSABLE informa y garantiza expresamente a los usuarios que sus datos personales no serán cedidos en ningún caso a terceros, y que siempre que realizara algún tipo de cesión de datos personales, se pedirá previamente el consentimiento expreso, informado e inequívoco por parte de los Usuarios. Todos los datos solicitados a través del sitio web son obligatorios, ya que son necesarios para la prestación de un servicio óptimo al Usuario. En caso de que no sean facilitados todos los datos, no se garantiza que la información y servicios facilitados sean completamente ajustados a sus necesidades.

  1. MEDIDAS DE SEGURIDAD

Que de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el RESPONSABLE está cumpliendo con todas las disposiciones de las normativas GDPR y LOPDGDD para el tratamiento de los datos personales de su responsabilidad, y manifiestamente con los principios descritos en el artículo 5 del GDPR, por los cuales los datos personales son tratados de manera lícita, leal y transparente en relación con el interesado, y son adecuados, pertinentes y limitados a lo necesario en relación con los fines para los que son tratados.

El RESPONSABLE garantiza que ha implementado políticas técnicas y organizativas apropiadas para aplicar las medidas de seguridad que establecen el GDPR y la LOPDGDD, con el fin de proteger los derechos y libertades de los Usuarios, y les ha comunicado la información adecuada para que puedan ejercerlos.

 

 

 

 

 

PRIVACYBELEID

1. INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER
Lesage Spain S.L.U., hierna genoemd DE VERANTWOORDELIJKE, is de Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens van de Gebruiker en deelt u mee dat deze gegevens verwerkt zullen worden zoals voorgeschreven in de regelgeving die van kracht is over bescherming van persoonsgegevens, de Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 (Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG) betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens, en de Spaanse organieke wet over bescherming van persoonsgegevens en garantie van digitale rechten, “Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos personales y Garantía de los Derechos Digitales” (LOPDGDD); daarom worden u volgende inlichtingen verstrekt over de verwerking:

Doel van de verwerking: een commerciële relatie onderhouden met de Gebruiker. De voorziene verwerkingsverrichtingen zijn:
● Verzending of plaatsing van berichten met commerciële inhoud en reclame per email, fax, SMS, MMS, sociale media of om het even welk ander middel, elektronisch of tastbaar, bestaand of toekomstig, dat de mogelijkheid biedt commerciële communicatie te bewerkstelligen. Deze verzending of plaatsing zal uitgevoerd worden door DE VERANTWOORDELIJKE in verband met haar producten en diensten, of met die van medewerkers of leveranciers met wie zij een promotieovereenkomst heeft gesloten. In dit laatste geval zullen derden nooit toegang hebben tot de persoonsgegevens.
● Uitvoering van statistisch onderzoek.
● Uitvoering van opdrachten, behandeling van verzoeken of van om het even welke aanvraag die de gebruiker indient via om het even welk communicatiemiddel dat ter beschikking wordt gesteld.
● Bezorging van de nieuwsbrief verbonden aan de website.

Juridische basis van de verwerking: toestemming van de betrokkene.

Criteria betreffende gegevensbewaring: de gegevens zullen niet langer bewaard worden dan nodig om het doel van de verwerking te blijven verwezenlijken en wanneer bewaring niet meer noodzakelijk is voor dat doel, zullen de gegevens gewist worden met de passende veiligheidsmaatregelen om de pseudonimisering van de gegevens of de volledige vernietiging ervan te garanderen.

Mededeling van de gegevens: De gegevens zullen niet aan derden worden meegedeeld, behalve bij wettelijke verplichting.

Rechten van de Gebruiker:
● Het recht om te allen tijde de toestemming in te trekken
● Rechten op toegang, rechtzetting, overdraagbaarheid en wissen van zijn of haar gegevens, en op beperking van en verzet tegen de verwerking van deze persoonsgegevens.
● Recht om een klacht in te dienen bij de controle-autoriteit (www.aepd.es) indien hij of zij meent dat de verwerking niet strookt met de geldende regelgeving.

Contactgegevens om uw rechten uit te oefenen:
Lesage Spain S.L.U. - Calle Cervantes 2, pta.11 - 46920 Mislata (Valencia) - Spanje. Email: info@lesagespanje.com

2. VERPLICHTE OF VRIJWILLIGE AARD VAN DE INFORMATIE VERSCHAFT DOOR DE GEBRUIKER

Door het aanklikken van de passende vakjes en het invoeren van gegevens in de velden, aangeduid met een sterretje (*) op het contactformulier of beschreven in downloadformulieren, aanvaarden de Gebruikers uitdrukkelijk en op vrije en ondubbelzinnige wijze, dat hun gegevens noodzakelijk zijn voor de inwilliging van hun verzoek door de dienstverlener, terwijl de invoer van gegevens in de overige velden, vrijwillig is. De Gebruiker garandeert dat de persoonsgegevens verstrekt aan de VERANTWOORDELIJKE waarheidsgetrouw zijn en neemt de verantwoordelijkheid op zich om elke wijziging van deze gegevens mee te delen.

De VERANTWOORDELIJKE deelt mee en garandeert uitdrukkelijk aan de gebruikers dat hun persoonsgegevens in geen geval doorgegeven zullen worden aan derden, en dat telkens als om het even welke doorgave van persoonsgegevens zou gebeuren, vooraf de uitdrukkelijke, geïnformeerde en ondubbelzinnige toestemming gevraagd zal worden van de Gebruikers. Alle gegevens die gevraagd worden via de website, zijn verplicht, aangezien deze noodzakelijk zijn voor een optimale dienstverlening aan de Gebruiker. Indien niet alle gegevens worden verschaft, wordt niet gegarandeerd dat de verstrekte informatie en diensten volledig zijn aangepast aan uw behoeften.

3. VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Zoals voorgeschreven in de regelgeving die van kracht is over bescherming van persoonsgegevens, leeft de VERANTWOORDELIJKE alle bepalingen na van de regelgevingen AVG en LOPDGDD (Spaanse regelgeving, zie hierboven) bij de verwerking van de persoonsgegevens waarvoor zij verantwoordelijk is, en in het bijzonder de beginselen beschreven in artikel 5 van de AVG, volgens dewelke de persoonsgegevens verwerkt worden op rechtmatige, eerlijke en transparante wijze ten opzichte van de betrokkene, en de persoonsgegevens toereikend zijn, ter zake dienend en beperkt tot wat noodzakelijk is voor de doeleinden, waarvoor ze verwerkt worden.

De VERANTWOORDELIJKE garandeert dat zij passende technische en organisatorische beleidsmaatregelen heeft geïmplementeerd om de veiligheidsmaatregelen toe te passen die vastgelegd zijn in de AVG en LOPDGDD, met als doel de bescherming van de rechten en vrijheden van de Gebruikers, en dat zij aan de Gebruikers toereikende informatie heeft verschaft om deze rechten en vrijheden uit te kunnen oefenen.

De volledige tekst onder de titel PRIVACYBELEID werd opgesteld in de Spaanse taal en vervolgens vertaald naar het Nederlands. De tekst in de Spaanse taal is de officiële versie, die voorrang heeft bij interpretatie. Alleen de Spaanstalige versie is rechtsgeldig en heeft voorrang boven de Nederlandstalige tekst bij onenigheid tussen de partijen. Voor kennisgevingen zal de Spaanse taal worden gebruikt.

Política de Privacidad - Privacybeleid

Deze web gebruikt cookies om statistische gegevens te verzamelen over het surfgedrag van de gebruikers. Indien u verder surft, gaan we ervan uit dat u het gebruik van deze cookies aanvaardt. Meer informatie X SLUITEN